изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:24 EEST
РУСАЛКА - ИСТИНСКИ РАЙСКИ КЪТ ЗА ПОЧИВКА    
ТуризъмВаканционен клуб "Русалка" е истински райски кът за почивка. Селището е разположено в живописния залив Тауклиман в северната част на българското Черноморие. Живописната природа, която и до днес е непокътната от строителство, предлага истинска наслада.

За това колко е чиста морската вода е доказателство и фактът, че често в залива на ваканционния клуб надвечер излизат да играят семейства делфини.
Къщичките са разположени сред гората, така че човек сутрин се събужда от песента на птиците. Чистотата в Русалка е изумителна, а от свежестта на въздуха дори може да те заболи главата, защото всеки от нас е свикнал с бензиновите изпарения на големия град и смога. И за да бъде все така чиста природата, собствениците на комплекса са закупили няколко електромобила и електроскутера. Единствено с тях става придвижването на територията на комплекса, а автомобилите остават в денонощно охраняемия паркинг между двете бариери.
В Русалка човек се потапя в един друг свят, където като че ли времето е спряло и истински може да се наслади на летния си отпуск. Закътаният плаж в малкия залив, перфектно поддържаните тенис кортове, невероятното игрище за мини голф са само част от забавленията, които предлагат на своите гости домакините в Русалка. В центъра на курорта е разположен и голям басейн, около който ежедневно аниматори занимават туристите със стречинг и водна гимнастика. Любителите на водните спортове могат да пробват майсторлъка си в управлението на едно- и двуместно кану в открито море, или пък да разгледат подводната акватория на залива, като в неподправена атмосфера се потопят в историята на Черно море и сами открият потънали кораби.
Изключително емоционално преминават и срещите между почиващи по водна топка, в които могат да се включат всички желаещи и се провеждат в басейна. Малко по-встрани от него пък е разположен горещ минерален извор, където любителите на здравословния туризъм могат да се потопят в горещите му води. Работещите в студиото за масажи на място предлагат намазване с лечебна кал или хума от близката Тузла.
 


Сходни връзки

РУСАЛКА - ИСТИНСКИ РАЙСКИ КЪТ ЗА ПОЧИВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди