изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:43 EET
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ОРГАНИЗАТОР НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА    
СпортДомакин на престижното състезание "Е.ОН Световна купа по художествена гимнастика и Приз царица Маргарита" е морската ни столица Варна

На 24 и 25 юли морската столица Варна посреща световния елит на художествената гимнастика в международен турнир "Е.ОН Световна купа по художествена гимнастика - Варна 2008 и Приз царица Маргарита". Генерален спонсор на турнира е "Е.ОН България" ЕАД. В нарочна пресконференция в Двореца на културата и спорта са участвали Мария Гигова - президент на Българската федерация по художествена гимнастика, Анелия Атанасова - президент на международния турнир за Приз Царица Маргарита, Мария Петрова - главен съдия на турнира, и Бойко Димитрачков - член на УС на "Е.ОН България" ЕАД.
М. Петрова обяви, че в турнира ще участват състезатели от 9 страни - Австрия, Канада, Азърбейджан, Израел, Бразилия, България, Япония, Естония и Турция, пет от които с ансамбли. Шефът на федерацията Мария Гигова каза: "Отдаваме голямо значение на този турнир. Той се провежда само месец преди участието на нашия отбор на олимпийските игри в Пекин и последното голямо състезание, на което отборите ще премерят сили. Щастливи сме, че имаме едно много добро участие на ансамбли - 50 % от олимпийското участие".
Енергийната компания ''Е.ОН България" подкрепя художествената гимнастика още от стъпването си в страната. По този начин се дава възможност на нашите млади таланти не само да постигнат спортни успехи, но и да изграждат своите характери и спортен дух. България е дала най-доброто на световната художествена гимнастика - страната има две трикратни световни шампионки в историята на този спорт, като желанието на компанията е да продължи успешното развитие на този спорт, заяви членът на УС на компанията Бойко Димитрачков.
От идването си в страната "Е.ОН България" подкрепя различни социални проекти, като винаги се е старала да обръща специално внимание на спорта и развитието на младите таланти. През 2006 г. компанията подкрепи българските гимнастички от клуб "Илиана" в тяхната подготовка за участието им на Олимпийските игри в Пекин. Подкрепата на международния турнир "Е.ОН Световна купа по художествена гимнастика - Варна 2008 и Приз царица Маргарита" е логично продължение на този ангажимент към спорта и израз на разбирането на компанията за обществена отговорност, заявяват още от фирмата.
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ОРГАНИЗАТОР НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди