изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:35 EEST
ДЕПУТАТ ЛОБИРА ЗА ГРАЖДАНИ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ    
ПолитикаНародният представител от НДСВ Мима Василева е поела ангажимент да лобира за гражданите в неравностойно положение, съобщиха от офиса на депутата в Добрич. Миналата седмица Василева е посетила дома на дете в неравностойно положение в Добрич и е установила, че пред него има нужда от изграждане на подстъп за инвалидна количка към жилището.

От направения оглед на ситуацията и разговор с майката на детето стана ясно, че са необходими доста средства - за изграждане на подходи за всички нуждаещи се деца от града. След срещата Василева е заявила, че ще проведе разговори и ще проучи възможностите за  подпомагане на най-нуждаещите се хора в неравностойно положение.
В петък добричката депутатката, заедно със своята колежка, която е в неравностойно положение - Деница Димитрова, ще бъде в Добрич. Повод е честването на Световния ден на младежта. Организатори на проявата са общинските ръководства на НДСВ и Либерална младежка асамблея /ЛМА/ - Добрич. Жителите и  гостите на града ще могат да наблюдават концерт, в който участие ще вземат талантите на Добрич. Той ще се състои в петък от 18 часа на площад "Свобода".
 


Сходни връзки

ДЕПУТАТ ЛОБИРА ЗА ГРАЖДАНИ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди