изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:16 EEST
ДАВАМЕ НА ГЕРМАНИЯ НАШ УБИЕЦ    
НовиниНезабавно да бъде предаден на немските власти 20-годишният Юсуф Исмаил, решиха окръжните магистрати в Добрич. Младежът е уличен, че на 24 юни след 22,40 часа е пробол близо 30 пъти с нож албанец в жилището му в Хамбург.

По-късно потърпевшият е починал от вътрешните и външни кръвоизливи от многобройните прорезни и прободни наранявания в областта на корема, гърдите и черепа.

Задържането на Исмаил е било поискано с Европейска заповед за арест, издадена от прокуратурата на немския град Хамбург, въз основа на заповед за задържане под стража на Областния съд на града от 30 юни т.г., по решение на Районния им съд. В нея се посочва, че младежът е издирван за престъпление, за което немският Наказателен кодекс предвижда до 15 години затвор.

Преди дни прокуратурата в Хамбург е изпратила на Добричкия окръжен съд писмени гаранции, че ако на Юсуф му бъде наложено наказание „лишаване от свобода” или друга санкция, младежът ще бъде предаден за изпълнението им по негово желание обратно на България. НДТ

 


Сходни връзки

ДАВАМЕ НА ГЕРМАНИЯ НАШ УБИЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди