изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:08 EET
НАБИРАТ РАБОТНИЦИ ЗА ГЕРМАНИЯ    
ОбществоДирекция "Бюро по труда" в Добрич набира специалисти в сферата на хотелиерството и ресторантьорството за работа в Германия по условията на междуправителствената спогодба от 1992 г.


Офертите на Централата за чуждестранно и специализирано посредничество в Бон са за български граждани до 40 години за: готвачи, келнери, хотелиери /за сервиране на закуска, почистване на стаи, обслужване и др./, администратори и нощни портиери, специалисти в системната гастрономия /предимно за Mc Donald's ресторанти в Южна Германия/. Търсят се още медицински сестри - за поликлиники, социални служби, домове, старчески домове и др., селскостопански специалисти - растениевъди, агрономи, градинари, горски работници, механици на селскостопански машини, занаятчии - зидари, бетонджии, арматурчици, бояджии, шлосери, заварчици, стругари, месари и  продавачи.
За всички специалности се изисква завършено професионално образование и познания по немски език, свързани с професията.
Наетите ще работят в Германия една година, с възможност за продължение за 6 месеца. Местоработата им ще е предимно в западната част на Германия. Туристическите кадри се търсат за семейни предприятия - малки и средни хотели и ресторанти, както и за големи хотелски вериги. Селскостопанските специалисти ще работят във фамилни и малки частни стопанства, занаятчиите - в семейни и средни предприятия и концерни, месарите - в големи и средни комбинати, продавачите - в средни по големина обекти.
Документи се подават в стая 607 на дирекция "Бюро по труда" в Добрич. Крайният срок е 19 септември. НДТ

 


Сходни връзки

НАБИРАТ РАБОТНИЦИ ЗА ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди