изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:16 EEST
АКТУАЛИЗИРАТ ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ НА КАВАРНА    
НовиниНа предстоящото си заседание ОбС - Каварна ще разгледа докладна за актуализация на общинския бюджет и отчета му за полугодието, съобщи за НДТ председателят на ОбС д-р Евгени Чобанов.

Съветниците в морската рок столица ще разгледат и наредба, по силата на която да бъдат премахнати запуснати и полуразрашени сгради на територията на общината. "На заседание на архитуктурно-градоустройствения съвет на общината е установено - след направен оглед, че има 4-5 сгради, които създават реална опасност за хората и е наложително тяхното премахване. В тази връзка ще обсъдим и премахването на незаконните гаражи в общината, които заемат място и пречат реално да бъдат създадени нови паркоместа. Следващата ни стъпка ще бъде именно планирането и проектирането на нови паркинги на територията на общината, защото има нужда от създаването им" - уточни още д-р Чобанов. В друга докладна, която ще се внесе на заседанието, ОбС ще даде мнение по началото на процедура за приватизация на комуналното общинско дружество "Бизоне" ЕООД. Морските парламентаристи ще се запознаят  още и с тематичния план и състоянието на училищата на територията на Каварненска община, както и ще дадат становища по два проекта на кметството, които са по оперативна програма за повишаване на административния капацитет на общината и подобряване обслужването на населението. 40 от докладните касаят промяната на статута на различни парцели, закупени от инвеститори.
 


Сходни връзки

АКТУАЛИЗИРАТ ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди