изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:44 EEST
АЛБЕНА СЕ ГОТВИ ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛАТИНО ФИЕСТА    
НовиниТридневен салса фестивал ще се проведе в Албена от 1 август, информират оттам. Организаторите обещават той да бъде един безкраен празник, събрал любителите на латиното от цяла Европа, че и от отвъд океана.

През трите дни и нощи на фестивала гостите на Албена ще се потопят в латиноамериканския свят чрез магнетичната му музика, омагьосващи танци под открито небе, приказни костюми и жизнерадостни хора. Успоредно с това желаещите ще могат да обогатят танцовата си култура и умения с уроци по най-различни латиноамерикански танци като салса, ча-ча-ча, бачата, регетон, румба, зук и др. Те ще бъдат преподавани от едни от най-добрите латино танцьори от цял свят.

Гостите на АЛБЕНА ще научат най-горещите новини със спектакъла ”SNN – Salsa News Network” и ще проследят вълнуващите квалификации за Световното първенство по салса – Орландо 2008. След представленията ще настава момент за много танци за всички под звуците на хубавата музика, която ще пускат най-добрите латино DJ в Европа. Всяка от вечерите на фестивала ще има парти с международни латино DJ-и и над 1000 танцьори. Темата на 1 август ще е бяло и черно. На следващия ден е предвидено най-голямото парти на черноморието. Тема на третото парти ще е злато и сребро. Тогава ще стане ясно и кой ще представлява България на Световното първенство по салса. Гости на събитието ще бъдат едни от най-добрите салса изпълнители от цял свят. Сред тях са Alex & Flо от Белгия, Франциско Васкес от САЩ, Джони Васкес от САЩ, Луис и Мелиса, “Tropical Gem от Италия. Редом с купона ще се проведе и състезанието ALBENA OPEN- 2008. Победителят в дивизия "On 1" - за двойки, професионалисти, ще получи купа, cамолетни билети, настаняване и право на участие директно на полуфинали на Световното първенство по салса в САЩ – Орландо, декември 2008. Всички уроци и шоу програми ще се провеждат в залите на вариете-театър “Албена”, като всеки ден залите ще бъдат осветени в различни цветове, които ще определят и темите на партитата.

НДТ

 


Сходни връзки

АЛБЕНА СЕ ГОТВИ ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛАТИНО ФИЕСТА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
АЛБЕНА СЕ ГОТВИ ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛАТИНО ФИЕСТА
Автор: Anonymous да 2008-07-27 @ 16:59 EEST
mislq 4e e gei fiesta za6toto vsi4ki 6efove v albena sa peduni

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди