изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:04 EEST
КАВАРНА ОТНОВО ИСКА ДА Е ДО ВОЛЕЙБОЛНИТЕ НИ КОЛОСИ    
СпортХитът в отминалия шампионат на Националната волейболна лига “Калиакра”, който като новак стигна до четвъртфиналите, иска отново да игра в елита.

Треньорът Румен Георгиев заяви, че са потвърдили пред федерацията, че искат да запазят мястото си предвид създалата се ситуация. Лицензът на отбора притежава Иван Иванов, а треньорът и почти целият тим искат да останат да играят в Каварна. Наставникът на клуба Румен Георгиев обяви, че в момента работи по селекцията и в началото на август ще стартира подготовката на отбора. Близо 20 състезатели от региона и страната са изявили желание да облекат фланелката на черноморския тим, но треньорът ще избере само 12 от тях.

“Ще започнем рано и ще подходим изключително професионално. Чест е, че град като Каварна е до волейболни колоси у нас като “ЛукОйл Нефтохимик”, ЦСКА, “Пирин Балканстрой”, “Левски Сиконко” и “Марек Юнион Ивкони”. Това е признание за усилията, които положи кметът Цонко Цонев и състезателите, които оправдаха доверието ми” - каза Румен Георгиев.

НДТ

 


Сходни връзки

КАВАРНА ОТНОВО ИСКА ДА Е ДО ВОЛЕЙБОЛНИТЕ НИ КОЛОСИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди