изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:19 EEST
ФОРД" ПОМЕТЕ 11-ГОДИШЕН ВЕЛОСИПЕДИСТ    
Ред и сигурност11-годишно момче от Добрич е прието в ОАИЛ на Многопрофилната болница за активно лечение, след като като велосипедист бе блъснато от лек автомобил, съобщиха от "Пътна полиция-КАТ".

Пътният инцидент станал около 17.45 часа по околовръстния път на Добрич, свързващ пътищата за Албена и за Балчик. Малкият Иван Николов се движел с колелото си по десния банкет. Предприел завой на ляво, за да влезе в черен път към квартал "Дружба 4". Тогава бил ударен от преминаващ "Форд Сиера", управляван от 43-годишния Ненчо Иванов от Добрич. Шофьорът на лекия автомобил се притекъл на помощ на момчето и го откарал до болницата.
Иван Николов е с черепно-мозъчна травма и кръвоизлив на мозъка. Животът му е в опасност, казаха вчера за НДТ лекари от ОАИЛ.
И една идея. Например, в румънския град Брашов привечер и през вечерта всички деца карат велосипеди със светотразителни жилетки, същите тези, които шофьорите задължително купуват за автомобилите си. Не ни пречи като родители да обезопасим децата си така, както вече го правят в други държави. НДТ

 


Сходни връзки

ФОРД" ПОМЕТЕ 11-ГОДИШЕН ВЕЛОСИПЕДИСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди