изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:16 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 АВГУСТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 2 АВГУСТ



ОВЕН - Преодолеете ли вътрешното си напрежение ще видите положителната перспектива, а случващото се ще ви създаде приятни емоции. Пътуващите да не правят необмислени изпреварвания.

ТЕЛЕЦ - Ще изживеете интересен ден. Не пренебрегвайте общуването с различни хора, може да стигнете до интересни идеи или ви предложат съдружие с твърде добри финансови перспективи за вас.

БЛИЗНАЦИ - Мобилизирайте силите си, очаква ви много работа с добри финансови резултати. Не се вълнувайте повече от необходимото, въпреки, че ще имате много интересни срещи днес.

РАК - Задачите, които планирате изискват да сте отговорни и последователни, не се поддавайте на чуждо внушение. В сферата, в която се трудите ще настъпят промени, от които ще извлечете изгода.

ЛЪВ - Финансови нужди ще ви подтикнат да мислите твърде осезаемо върху осигуряването им. Активността ви ще се повиши и скоро ще получите онова, от което се нуждаете най-належащо.

ДЕВА - Силната ви връзка с партньора е добър стимул за вас и ви помага да се реализирате пълноценно в професионалната сфера. Вечерта изберете занимания, които ви носят душевен комфорт.

ВЕЗНИ - Ще подобрите отношенията си с онези, с които през последните дни сте били в конфликт. Наясно сте, че упорството ви отдалечава от партньорите и от това само можете да загубите.

СКОРПИОН - Откритостта и търпението ви помагат, а печелите и от това, че сте естествени в поведението си. Ще получите ценни идеи, които скоро може да реализирате и да извлечете печалба.

СТРЕЛЕЦ - Не пренебрегвайте нито една от задачите си и не ги отлагайте за друг ден. Степенувайте проблемите по важност и започнете с неотложните. Така ще успеете да свършите повече работа.

КОЗИРОГ - Ще намерите пролука в натоварената си програма за релаксация и разходка сред природата. Любимият човек ще бъде до вас и ще ви даде от своята сила, за да се заредите с енергия.

ВОДОЛЕЙ - Без да се разпилявате, отдавайте вниманието си на важните неща за деня. Не ги отлагайте и ги свършете. Други от вас ще получат шанс да изявят професионалните си умения.

РИБИ - Не се притеснявайте, ще се справите блестящо с всичко, което сте си поставили като задача за деня. Финансови придобивки и семейно тържество ще повишат допълнително настроението ви.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди