изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:25 EEST
ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В КРУШАРИ    
НовиниЗа 29 юли е насрочено юлското заседание на Общинския съвет в Крушари. На него ще бъде направен отчет за дейността на местния парламент и постоянните комисии през първото шестмесечие на годината. Ще бъде обсъдено предложение за участие на общината като партньор на община Ветрино  в проект "Общинските администрации - реален и ефективен партньор на бизнеса".

Както и предложение за участие в проект на община Каварна  "Прозрачна община". Предстои месните параламентаристи да разгледат Наредба по предоставяне на услуги от Домашен социален патронаж в общината. Те ще решават и за откриване на пенсионерски клуб в с. Коритен. Предстои да вземат решение за допълнително финансиране на паралелка под 10 ученици за следващата учебна година.
В дневния ред за заседанието е включена и докладна записка относно актуализация на бюджет 2008 година за капиталови разходи. Ще бъде направен и отчет за събраните местни данъци и такси в община през първото шестмесечие на годината. Съветниците  трябва да вземат решение за предоставяне за безвъзмездно ползване на земеделска земя от общинския поземлен фонд на читалищните настоятелства на НЧ "Йордан Драгнева" с. Крушари и НЧ "Христо Ботев" с. Коритен. Предстои да се определи и наемът за отдаване на земеделска земя от общинския фонд под наем за стопанската 2008/2009 година.
 


Сходни връзки

ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В КРУШАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди