изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:22 EEST
JEFF SCOT SOTO, "КОМИЦИТЕ" И УТИ БЪЧВАРОВ СА ЧАСТ ОТ ИЗНЕНАДИТЕ В КАВАРНА    
КултураС богата програма морската община отбелязва Празниците на морето

Още в края на юли стартира богата програма, с която Каварна - известна не само като рок-столица на страната, но и като люлка на българската култура, чества традиционните Празници на морето. И тъй като в Каварна човек никога не може да скучае и този път организаторите от общината са помислили за всички и предлагат забавления за всякакви вкусове. В рамките на Празниците на морето художествената галерия "Хр. Градечлиев" в града провежда Пленер на рисунката и скулптурата, който приключва на 30 юли. От 7 до 10 август за пореден път морската община ще е домакин на Държавното първенство по корабомоделен спорт за настолни корабни модели. От 5 до 15 август е Студентския пленер, с домакин отново художествената галерия в Каварна. В средата на август - от 13 до 15 в хотел "Каварна" ще се проведе V национален радио конкурс "Загадките на Каварна". В рамките на Празниците на морето ще се проведе и станалия вече традиционен Траш тил Дет фест на стадион "Калиакра" на 13 август. На 15 на плажа ще се проведе DJ дискотека. Концерт на един от най-големите гласове в рока жителите и гостите на Каварна ще могат да гледат и слушат на 16 август. Тогава централният площад на града "Защитата на Каварна" ще разтърси със своите изпълнения Jeff Scot Soto - концерт.
Любителите пък на старинната музика и танци от 14 до 17 август могат да станат съпричастни с изпълненията на участниците във втория национален фестивал на старинната музика и танц "STRAVAGANZA". Вечерта на 17 август на площада в морската община концерт ще изнесе Веселин Маринов. На следващия ден Ути Бъчваров ще представи своето кулинарно шоу "Вкусно си хапни! Опаковките раздели!", което е съвместно с  ЕКОПАК. И "Комиците" ще гостуват на каварненци - на 19 август на стадион "Калиакра" със своето шоу "Лесно е да се засмееш".
В началото на есента морските празници каварненци ще изпратят с международния пленер "Вятър-море", който ще се проведе от 1 до 10 септември на Камен бряг.
 


Сходни връзки

JEFF SCOT SOTO, "КОМИЦИТЕ" И УТИ БЪЧВАРОВ СА ЧАСТ ОТ ИЗНЕНАДИТЕ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди