изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:21 EEST
ОбС-КАВАРНА ОДОБРИ УЧАСТИЕТО НА ОБЩИНАТА В ДВА НОВИ ПРОЕКТА    
НовиниНа проведеното вчера редовно заседание на ОбС - Каварна съветниците са одобрили внесените докладни за участието на общината в два нови проекта. Това съобщи кметът на морската администрация Цонко Цонев.

"Единият проект касае повишаване на административния капацитет и ние ще участваме в него заедно с общините Балчик, Шабла и Крушари, като средствата ще са по Оперативна програма "Административен капацитет". Другият проект е по програма "ЛИДЕР", където ще участваме съвместно с местни инициативни групи" - поясни Цонев. Съветниците са изслушали и приели информацията за състоянието и подготовката на училищата и детските градини на територията на общината, като е било отчетено, че почти навсякъде са на приключване текущите ремонти и образователните звена ще са в пълна готовност за новата учебна година. Приет е бил и представеният отчет за изпълнението на бюджета на кметството за първото шестмесечие, като Цонев допълни, че то е в рамките на планираното за тази част от годината.
 


Сходни връзки

ОбС-КАВАРНА ОДОБРИ УЧАСТИЕТО НА ОБЩИНАТА В ДВА НОВИ ПРОЕКТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди