изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:08 EEST
"ТРАДИЦИЯ Е УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП ДА ДОВЕЖДА СТРАНАТА ДО НАЦИОНАЛНА КРИЗА"    
Политика

Заяви за НДТ областният лидер на ПП ГЕРБ Румен Иванов

"Ясно и категорично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че това правителство трябва да си ходи. При тази ситуация в страната, спрените средства от Еврофондовете и опитът на тройната коалиция да изкара нещата така, че едва ли не докладът на Европейската комисия ни е похвалил, а не е в ущърб на държавата - няма друга алтернатива.



При направените последни социологически проучвания правителството е с изключително нисък рейтинг - дори по-нисък от правителството на Костов и Сакскобургготски в този период от мандата му. Затова няма друга национална алтернатива. Доказателство и подкрепа на това е и фактът, че самите лидери на две от партиите в тройната коалиция - ДПС и НДСВ, по време на дебатите за последния вот и на срещата в Банско намекнаха за това, което може да се прочете между редовете в изказванията на лидерите им" - заяви за НДТ Румен Иванов.
На въпрос на медията как ще коментира ареста на евродепутата от "Атака" Димитър Стоянов, Р. Иванов заяви, че това е пореден акт, който ще донесе негативизъм за страната ни. "Не е редно евродепутат да бъде арестуван. Явно има силови нерегламентирани действия спрямо български евродепутат. Още повече, че в нашия регион представители на полицията са разпитвали в офисите на ГЕРБ и Атака колко автобуса ще пътуват за участие в протестните митинги. Ако така българската полиция си върши работата, то тежко и горко на този народ, защото полицията е функция на Министерски съвет и след като така се оправдава премиерът, така ще се оправдае и вътрешният министър. Негативите на държавата се трупат и дори и да няма предсрочни парламентарни избори, редовните такива чукат на вратата. Това, което се случва в България, е петно върху имиджа ни. Европа не се интересува и няма да запомни по време на кое правителство е било това, както не се помни, че при правителството на Жан Виденов страната е била в криза. Знае се, че тогава управляваше БСП. Фактите показват, че е традиция управлението на БСП да довежда страната до национална криза".
 


Сходни връзки

"ТРАДИЦИЯ Е УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП ДА ДОВЕЖДА СТРАНАТА ДО НАЦИОНАЛНА КРИЗА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди