изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:15 EEST
Волен Сидеров: Правителството е в панически страх от протести    
ПолитикаСофия. Правителството е в панически страх от протести. Вчерашният случай на сблъсък между активисти на “Атака” и полицията е позор за министър-председателя.

Това каза на пресконференция лидерът на ПП “Атака” Волен Сидеров, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Сидеров каза още, че ще иска среща с премиера Сергей Станишев във връзка с вчерашния случай, въпреки че не вярва, че ще получи адекватно обяснение. За инцидента са информирани и представители на европейски институции. Установено е, че полицаите, които Сидеров твърди, че са упражнили насилие върху активисти на “Атака”, са служители на звено Специално подразделение за охрана към СДП. Според Волен Сидеров - това звено е на лично подчинение на министъра на вътрешните работи Михаил Миков. “Има практика на полицейски побой, която е установена от правителството и няма значение, дали министър на вътрешните работи и Румен Петков или Михаил Миков. Сидеров каза още, че вчера, когато депутатът от “Атака” Павел Шопов след няколкочасови опити се свързал с Миков по телефона, вътрешният министър казал, че няма отношение към случая”.
Сред задържаните вчера е имало и 15-годишно момиче, което според Сидеров е било съблечено голо, под претекст “претърсване”, и било обект на сексуални намеци от човек, когото служителите на районното управление наричали началник.
По време на пресконференцията лидерът на “Атака” показа снимки от сблъсъка между него, Павел Шопов и полицаи.
Людмила СПАСОВА
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Правителството е в панически страх от протести | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди