изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:26 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 АВГУСТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 4 АВГУСТ



ОВЕН - Ще отвърнете на предизвикателствата пред вас, които ще ви направят активни и без колебание ще се впуснете в действие. Може би това сте чакали от дълго, искрата е запалена и ще постави ново начало.

ТЕЛЕЦ - Не позволявайте отговорностите и напрежението да пречат на позитивното ви мислене. Гледайте на тях, като на възможност да опознаете по-добре себе си и неразкритите си възможности.

БЛИЗНАЦИ - Деловите ви срещи изискват да сте овладени и без излишни емоции да следвате интересите си. Можете да въздействате върху околните с логическата си мисъл и практични съвети.

РАК - Ще се съсредоточите върху работата си, изпипвайки детайлите, за да елиминирате изненадите и да ускорите добрите резултати. Не показвайте личните си предпочитания, ако трябва да сте обективни.

ЛЪВ - Ще срещнете хора и ще се включите в събития, носещи ви приятни емоции. Ще ви се отдава без затруднения да постигате целите си. Съдбата е благосклонна към вас, искайте и ще ви се даде.

ДЕВА - Не прибързвайте с желанието си да се покажете най-знаещи и можещи, защото може и да грешите. Във ваш интерес е да потърсите и нечие друго мнение, направите ли го, ще спечелите.

ВЕЗНИ - Запазете темпото си на работа, но не влизайте в твърде рисковани начинания. В професионалната сфера са възможни изненади, за някои  от вас те са свързани с належащи промени.

СКОРПИОН - Приятни развития за търсещите работа. Ще получите предложение или ще започнете свой бизнес, в резултат на което ще повишите активността си. Ще работите за повишаване на авторитета си.

СТРЕЛЕЦ - Не изключвайте изненадите днес, бъдете подготвени за всякакви развития. Съобразявайки се със ситуациите, ще приключите задачите си без затруднения и времето ще ви стигне.

КОЗИРОГ - Ще дадете предпочитание на обща задача, с която ви свързват служебни или други взаимоотношения. В много от ангажиментите ви ще вземат участие и други хора, и това ви задължава.

ВОДОЛЕЙ - С добри намерения сте да свършите задачите си днес, независимо, че имате и желания за развлечения. Някои от вас ще открият ново поприще, на което ще посветят енергията си.

РИБИ - Като истински борци, днес ще постигнете целите, за които се борите. Работейки и върху преките си ангажименти, ще отхвърлите голям обем работа, други ще пътуват отново във връзка с делата си.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди