изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:11 EEST
ПЪСТРА ИЗЛОЖБА ПОДРЕДИХА МАЛЧУГАНИТЕ ОТ КЛУБ "МАРИАНА"    
ОбществоВ пъстра изложба показаха сътвореното от тях от началото на лятната ваканция малчуганите от детски клуб "Мариана" в Добрич.

Изложбата бе официално открита в Художествената галерия, която бе и партньор на малките художници. Сред официалните гости бе и кметът Детелина Николова. "... Детските рисунки винаги са били израз на усета на малките чисти същества, които искат да бъдат обичани и винаги насърчавани към красивото", каза тя в приветствието си към децата. Детелина Николова благодари на управителя на клуба Мариана Статева - за това, че единствена в Добрич е показала, че възпитанието на младите хора може да се реализира и по друг, нестандартен начин. Кметицата пожела на малчуганите да продължат прекрасните им изяви, много здраве и слънчеви игри.
Използваните от децата техники в творбите им бяха представени от художничката Мария Попова, която е работила с тях. Тя сподели радостта си, че малчуганите се чувстват добре в залите на Художествената галерия и че част от техните творби са вдъхновени от изложеното в културната институция.
Освен рисунки с акварелни и темперни бои, в изложбата са представени графики, творби, изработени с туш, украсени от децата кукли, оцветени бутилки... След официалното откриване на изложбата Детелина Николова връчи подаръчета на малките художници, за които детски клуб "Мариана" осигури и почерпка. НДТ
 


Сходни връзки

ПЪСТРА ИЗЛОЖБА ПОДРЕДИХА МАЛЧУГАНИТЕ ОТ КЛУБ "МАРИАНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди