изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:41 EEST
"ASA-ШЕЛЕ" ЗАЯВИ СЕРИОЗНИ ИНВЕСТИЦИОННИ НАМЕРЕНИЯ    
НовиниНовата сметосъбираща фирма, която изкупи дела на "Шеле - България" - австрийската "АSА" е заявила сериозни инвестиционни намерения, съобщи зам.-кметът на община Добрич арх. Пламен Ганчев.

Миналата седмица се е провела среща между него и временно управляващия фирмата за България Имре Райт. "В рамките на срещата ние поставихме 7 основни въпроса, които са особено наболели. От новия собственик получихме извинения за трусовете в работата по време на смяна на собствеността. И. Райт обяви още по време на срещата, че фирмата има сериозни инвестиционни намерения и до края на годината в Добрич ще се получи нов автомобил" - каза още арх. Ганчев, като допълни, че новите цветове на сметопочистващата фирма вече ще са бяло и синьо.
За НДТ управителят на филиала на фирмата в Добрич Григор Алексиев заяви, че до края на годината в Добрич ще пристигнат два нови автомобила за сметоизвозване. "В края на тази година изтича и договорът на фирмата ни с общината за ръчно, машинно метене, както и за зимно почистване. Предстои новият собственик на фирмата да прецени в кои от търговете или конкурсите за тези дейности, които ще обяви общината, ще участваме" - каза още Алексиев. Към момента част от контейнерите са подменени,   подмяната продължава.
 


Сходни връзки

"ASA-ШЕЛЕ" ЗАЯВИ СЕРИОЗНИ ИНВЕСТИЦИОННИ НАМЕРЕНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди