изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:48 EEST
НЯМА УСТАНОВЕНИ НИВА НА НАДНОРМЕН ШУМ    
ЕкологияОт пресцентъра на РИОСВ инфорлмират, че след извършени проверки, екоинспекторите не са установили нива на наднормен шум, излъчван в околната среда от промишлените източници на територията, контролирана от инспекцията. Проверени са три промишлени източника на контролираната територия, допълват още от РИОСВ.

От началото на годината до момента са проведени 24 контролни проверки на промишлени предприятия в региона и са дадени 18 предписания, касаещи провеждане на собствен мониторинг. Въз основа на дадените предписания в РИОСВ - Варна, са представени и утвърдени 14 доклада от собствени периодични измервания, допълват от инспекцията. За неспазване на нормативните изисквания и за неизпълнение на дадено предписание, предвидените санкции за физически лица са от 100 до 300 лв., а за юридически лица са от 200 до 2000 лв., поясняват още, като допълват, че проверките продължават по утвърдения от екоминистерството годишен график.
 


Сходни връзки

НЯМА УСТАНОВЕНИ НИВА НА НАДНОРМЕН ШУМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди