изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:29 EEST
ПАК ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА    
Ред и сигурностЗа пореден път служители на реда са заловили шофьори, седнали в нетрезво състояние зад волана, информират от пресслужбата на полицията. За времето от 17.40 часа на 5.08. до 3.30 часа на 6.08. от полицейски автопатрули на  РПУ - Тервел, Първо РПУ - Добрич и РПУ - Тервел са установени трима водачи на леки автомобили: Б.И. /27 г./ от Тервел, М.К. /42 г./ от Добрич и М.Р. /31 г./ от Варна, управлявали след употреба на алкохол над 1.2 промила.

Техническите средства, с които са изпробвани водачите, са отчели следните стойности: 1.81 промила /Б.И./; 1.43 промила /М.К./  и 2.03 промила /М.Р./. Водачите от Тервел и  Варна са задържани за срок от 24 часа в РПУ, допълват от пресслужлбата на полицията. За пореден път от там припомнят, че сядането зад волана с над 1.2 промила алкохол е пръстъпление. За изминалото денонощие на територията на областта са регистрирани 3 пътно-транспортни произшествия. Пътните инциденти са станали  в Добрич /един/ и на територията на община Балчик - 2.
 


Сходни връзки

ПАК ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди