изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:06 EEST
ДОБРИЧ - ОЩЕТЕН ОТ СПИРАНЕТО НА ЕВРОПАРИТЕ    
НовиниИ Добрич е потърпевш от спирането на европарите по европейските фондове и по-точно спирането на средствата от фонд "Републиканска пътна инфраструктура".

Това научи НДТ от директора на Областно пътно управление Ж. Стефанов. "Трябваше - по програмата за трансгранични пътища, да стартира работата по пътната отсечка Добрич - Генерал Тошево, която е с дължина 18 км, но засега обектът е спрян"  - каза Ж. Стефанов. До момента за ремонт на територията на областта са отпуснати 2 700 хил. лв., като с тях са изкърпени главните направления от Добрич по посоките Албена, Балчик, Генерал Тошево, Силистра, Крушари и Варна, както и главен път I-9 към Дуранкулак. Извършени са още и изкърпвания на около 80 км от третокласната пътна мрежа в областта. "Смятаме да поискаме още 1 млн. лв. за текущ ремонт, с които да довършим изкърпването на третокласните пътища" - допълни Стефанов. В момента се извършва косене на банкетите и полагане на хоризонтална и вертикална маркировка на пътищата в областта, като се подменят и част от табелите.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ - ОЩЕТЕН ОТ СПИРАНЕТО НА ЕВРОПАРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди