изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:52 EEST
РАВЕНСТВО ЗА "ДОБРУДЖА" В ПЪРВАТА КОНТРОЛА    
СпортОтборът на "Добруджа", който ще заеме мястото на русенския "Аристон" в първенството на Североизточната "В" футболна група, проведе първата си контролна среща. Отборът на Величко Найденов завърши наравно 2:2 при гостуването си на "Септември" (Тервел), който в контролите от предсезонната подготовка има четири победи, едно равенство и не е допуснал нито една загуба.

Домакините откриха резултата в 16-ата мин. с попадение на Галин Георгиев, а "жълто-зелените" изравниха в 30-ата мин. чрез Станислав Георгиев. Пет минути по-късно Стефан Стефанов изведе отново домакините напред в резултата. В самия край на първото полувреме Илиян Иванов се разписа за 2:2. След почивката и двата отбора създадоха по няколко голови положения, но грешаха при завършващия удар.

Днес ще стане известно името на новия треньор на "Добруджа". Именно той ще определи групата от състезатели, които ще носят жълто-зеления екип в новото първенство. В сряда добричкият тим ще проведе последната си контрола, като съперникът ще бъде отбор от областната група.       

 


Сходни връзки

РАВЕНСТВО ЗА "ДОБРУДЖА" В ПЪРВАТА КОНТРОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди