изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:20 EET
Бивш депутат и жена му умряха от токов удар    
Ред и сигурност
Бивш депутат от СДС и съпругата му бяха убити от токов усар при битов инцидент в дома си в Стражица.


41-годишният Пламен Пейков и съпругата му Дарина, на 34 години, са намерили смъртта си в банята, съобщиха от полицията, цитирани от Дарик.
Двамата се прибрали от морска почивка в събота вечерта. В неделя сутринта Пейков влязъл да се къпе. Секунда след това жена му чула викове от банята, втурнала се в банята и го хванала за ръцете, за да го измъкне, но и тя била поразена от електричеството, съобщава в. "Стандарт".
11-годишният им син Иван също бил наблизо, но тъй като вратата се затръшнала след майка му, не успял да влезе и да докосне нито един от двамата. Това го спасило. Съседи разбили вратата и подали сигнал в полицията.
Как се е стигнало до токовия удар тепърва ще се установява, но при първоначалния оглед е станало ясно, че семейството са ползвали за топла вода слънчев колектор. Неясно защо бившият депутат е включил и електрическия бойлер.
При огледа на телата следи от насилие не са констатирани. Въпреки това за случая е уведомен дежурен прокурор в Окръжна прокуратура–Велико Търново. Образувано е досъдебно производство.
В момента екдепутатът от 38-то Народно събрание работел като управител в клон на ДСК в Стражица. Очаква се в града да бъде обявен ден на траур.
dir.bg
 


Сходни връзки

Бивш депутат и жена му умряха от токов удар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди