изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:30 EEST
ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ИСТИНСКИЯ МЕТЪЛ - 4 ЧАСА ЕМОЦИИ С THRASH TILL DEATH ФЕСТ В КАВАРНА    
ОбществоИстинските метъл-маниаци за поредна година ще имат удоволствието да се насладят на най-тежките в поредното издание на традиционния вече фест в Каварна  - Thrash Till Death, припомнят от община Каварна.

Оттам допълват, че четирите банди, които ще забият на 13-и август на стадиона в града вече са обявили колко дълго ще са на сцената. Първите 30 минути ще са за родната банда Last Hope. Канадците 3 Inches Of Blood ще имат 15 минути повече от тях. Час и десет минути траш-идолите Exodus ще разтърсват сцената с мощен звук. А легендите от Overkill, начело с емблематичния Bobby Blitz, обещават да превземат Каварна точно за 90 минути.
Бандата от Ню Джърси, на която не случайно е поверена главна роля на 13-и август, ще се появи на каварненска сцена в пъления си блясък и състав. Маниаците ще видят и чуят на живо Bobby Blitz - вокал, D.D. Verni - бас китара, Derek "The Skull" Tailer - ритъм китара, Dave Linsk - соло китара и наскоро присъединилия се Ron Lipnicki зад барабаните. Overkill ще представят у нас последния си албум "Immortallis". Истинските метъл-фенове трябваше да дочакат "вечния" албум на идолите си, за да ги чуят на живо. Легендите обещават 90 минути, но феновете знаят - в Каварна всичко е възможно. Както в тазгодишното издание на Калиакра рок-фест бе поставен нов рекорд на Гинес, не е изключено и този път изпълнителите да поднесат изненади за своите фенове!
Организаторите на феста - община Каварна и Жокер медиа, напомнят, че билети за него се продават в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им е 25 лв., а в деня на фестивала - 13-и август, в Каварна цената им ще е 30 лв.
 


Сходни връзки

ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ИСТИНСКИЯ МЕТЪЛ - 4 ЧАСА ЕМОЦИИ С THRASH TILL DEATH ФЕСТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди