изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:29 EEST
Роми държат детето си на синджир, отнемат им го    
Ред и сигурност
7-годишно дете от ромски произход е предадено от полицията в Гоце Делчев на отдел „Закрила на детето" заради домашно насилие от страна на неговите родители.


Приятелите на малкия Илия Стоичков информирали РПУ-Гоце Делчев, че той от дни стои завързано с тежък синджир и два катинара. Полицаите веднага открили и прибрали момчето, съобщи Дарик.
Родителите му Мария и Илия всяка сутрин връзвали собственото си дете на дървения чардак и го освобождавали от тежките окови едва след като се прибирали привечер. По думите на потресените от гледката полицаи синджирът бил толкова дълъг, че малкият да може да отива само до хладилника, мивката и леглото си. До него, да се разхожда свободно, е намерено домашно куче. С чувство за вина Илия казал на социалните работници, че родителите му го връзват така всеки ден, защото не слушал.
Илия е прегледан при травматолог заради подутото краче от тежкия синджир. Въпреки усилията на органите на реда, родителите на невръстния Илия не са намерени, съобщиха от РПУ-Гоце Делчев.  dir.bg
 
 
 
 


Сходни връзки

Роми държат детето си на синджир, отнемат им го | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди