изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 АВГУСТ

ОВЕН - В основата на всички недоразумения и лошо настроение е липсата на достатъчно средства. Вместо да изпадате в депресии се работете. Приключвайки започнатото, ще подобрите финансите си.

ТЕЛЕЦ - Търпеливо се запознайте с обстоятелствата около създал се проблем и тогава действайте. Дипломатично ще отклоните предизвикателствата и няма да коментирате нечии недостатъци.

БЛИЗНАЦИ - Повече разчитайте на себе си и приведете духа си в активност. Не се отказвайте там, където сте срещнали отпор, с упорство ще постигнете намеренията си. Обърнете внимание на семейството си.

РАК - Постигнатите договорености и конкретни реализации ще ви обнадеждят и дадат сили занапред. По-амбициозните от вас ще се радват на нова работа или по-висока длъжност в йерархията.

ЛЪВ - С успехи ще се поздравят онези, които се трудят. Усилията им ще се възнаградят и ще бъдете спокойни. Други ще имат приятни поводи за тържество, свързани и с успехите им.

ДЕВА - Бъдете по-дискретни по отношение на нещата, които са ви поверени. Не изпадайте и в излишна сантименталност, не е нужно да разголвате душата си пред твърде непознати за вас хора.

ВЕЗНИ - Възможни са разногласия с колегите и началниците ви днес, но всичко ще се изясни във ваша полза. Други от вас ще пътуват, най-често по служебни дела, които също ще са успешни.

СКОРПИОН - Възнаградете колегите и подчинените си за показаните добри резултати. Не забравяйте, че вашия успех се дължи до голяма степен и на тях. Показаната благодарност понякога се оценява.

СТРЕЛЕЦ - Подгответе се за предстояща делова среща, от това ще зависи успеха ви. Събитията ще се развиват по-динамично, за това покажете устойчивост на психиката си и не робувайте на емоциите.

КОЗИРОГ - Бъдете отговорни, като не пренебрегвате и проблемите на най-близките си. Ще им помогнете, ако ги обгрижвате с любов и проявявате повече търпение към тях. Те ще ви отвърнат със същото.

ВОДОЛЕЙ - Колкото и да ви се иска да покажете на някого, че го превъзхождате ще спечелите, ако не демонстрирате самочувствието си. Смиреното се отнасяйте към всички, има кой да оцени достойнствата ви.

РИБИ - Здравословни проблеми може да създадат притеснения на предразположените към сърдечни заболявания. Тревогата е фалшива, но трябва да се пазите и да се грижите за себе си.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди