изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:09 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПЪЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ    
ЛюбопитноИзследване на НАСА сочи, че от Северна България най-добре в Европа ще се наблюдава слънчевото затъмнение на 11 август 1999 г. Специалисти на БАН ще го наблюдават от нос Калиакра. Албена включва затъмнението в рекламната си кампания. Изследването на НАСА е установило, че в Европа последното слънчево затъмнение за 20-и век ще бъде наблюдавано най-добре в Северна България. Затъмнението ще бъде от 12.35 ч. до 15 часа В полумрака, който ще падне над страната ще могат да се видят звездите, а пълната тъмнина се очаква да се наблюдава в 14.11 ч. и ще трае 2 минути.

КМЕТЪТ ЛИЧНО СЕ ИЗВИНЯВА НА "ЩУРЦИТЕ"

Кметът на Добрич Лъчезар Росенов лично ще се извини на Кирил Маричков заради проваления концерт на "Щурците" в Добрич, съобщи той за НДТ. Рок групата ще бъде поканена да свири на площада пред двайсетхилядна публика на празника на града. Общината поема всички разходи. Ще наказват общински служител, че е разрешил концерта, въпреки забраната за прояви в Летния театър.
НДТ - 12 август 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПЪЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди