изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:39 EEST
Маргините порели вълните с яхта край Несебър    
Новини
Маргините забравиха арестантските си болежки и вече порят вълните с яхта, кръстена на заветната мечта на двамата братя Freedom, разкрива вестник "Стандарт".


Няма и следа от епилептичните припадъци на малкия Николай Маринов, както и от дисковата херния на батко му Красимир, твърдят очевидци от Слънчев бряг и Несебър.
Почти всеки ден босовете на бившата СИК си организират гонки с местни яхтсмени. Суперлуксозната им лодка е марка Pershing 90 и лети със скорост от 44 възела, разказват туристи.
Според местни бизнесмени миналата седмица Маринови отпрашили с яхтата си за Турция и прекарали два дни в Анталия.
"Това е абсурдно. Братята са под парична гаранция и нямат право да напускат страната. Не биха направили такава глупост", отхвърли слуховете адвокатът им Людмил Рангелов.
Свидетели разказват, че когато не са в морето, братята купонясват в крайбрежните кръчми на Свети Влас в компанията на 30-ина гардове и екзотични манекенки. Обикновено обядват в ресторант "Капанина" на яхтеното пристанище "Марина-Диневи", а вечеря поръчват в съседното бистро "Посейдон". След полунощ пък веселата компания се пренася в дискотеките на Слънчев бряг. Най-любими на Маргините били хитовите барове "Бедрум", "Будоар" и "Домби".
Според запознати братя Маринови не само си почиват на морето, но и градят грандиозни планове за бизнес в Несебър. Те вече са хвърлили око на рибния кей и смятат да изградят там модерен яхтен порт, който да засенчи "марината" на Диневи в "Свети Влас".
Мълвата в морския град носи, че Маргините са предложили да инвестират 38 милиона евро в проекта в съдружие с известна яхтена компания. Това е сериозна заявка и сигнал, че Маргините смятат да стъпят здраво по Южното Черноморие, коментират бизнесмени.
dir.bg
 


Сходни връзки

Маргините порели вълните с яхта край Несебър | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Маргините порели вълните с яхта край Несебър
Автор: Anonymous да 2008-08-12 @ 16:30 EEST

Нека порят, нека живеят това е тяхната България !!!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди