изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:03 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЖАДНИ СЕЛЯНИ ОКУПИРАТ ГРАНИЦАТА С РУМЪНИЯ?    
ЛюбопитноУтре международният път към граничния пункт на Дуранкулак ще бъде окупиран от отчаяните от жажда жители на шабленското село Стаевци, съобщи вчера Стефан Георгиев. В селото, където вода няма от 28 март, са сформирали Инициативен комитет, който организира безсрочен протест. "ВиК" спряло кранчето на селото заради големите загуби на вода по пътя към него. Водното дружество, община Шабла и строителното министерство още не са измислили откъде да осигурят необходимите 35 млн. лв. за нови тръби за водопровода.

ПСИХИЧНО БОЛНА ГЪЛТА НОЖЧЕТА ЗА БРЪСНЕНЕ?

Миналата нощ 20-годишна психично болна била приета в болницата, след като заявила, че е глътнала ножче за бръснене, научи НДТ от добре осведомени източници. Момичето, което е болно от шизофрения, обявило, че е певица и въпреки твърденията за ножчетата в корема й, се разпяла. Момичето е настанено в хирургията и е под постоянно наблюдение. Рентгеновите снимки не показали наличие на ножчета в корема.
НДТ - 13 август 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЖАДНИ СЕЛЯНИ ОКУПИРАТ ГРАНИЦАТА С РУМЪНИЯ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди