изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:35 EEST
МЦ МЕДИКА-АЛБЕНА СЕ ПОДГОТВЯ ЗА РАБОТА И С ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗДРАВНИ КАСИ    
НовиниМЦ "Медика-Албена" ЕАД в курортния комплекс Албена е първият в страната балнеоклиматичен център, който е сертифициран по международния стандарт на качество ISO:9001.2000.

Това се слчи в началото на юли. На територията на България "Медика" е единственото по рода си здравно заведение от този тип, което съчетава традициите в балнеолечението и новите тенденции в този бранш, напомнят от там. Получаването на сертификата е част от цялостната програма на центъра за адаптиране към разрастващия се чуждестранен пазар и правилата на работа налагащи се при влизането на България в Европейският съюз. Многогодишен член на ESPA (Европейската Спа Асоциация) тази година центърът получава и техният знак като признание за качество на предлаганите условия и продукти. В България само два центъра са получили досега този печат.
В момента "Медика-Албена" подготвя и акредитацията на медицинската дейност, която освен работата със здравната каса в България, ще придаде легитимност и на дейността с чуждестранните здравни каси в условията на Европейския съюз.
Създаден през 1986 г. "Медика-Албена" ЕАД разполага днес с три отделни центъра на територията на Албена. В хотел Добруджа на повече от 5000 кв. м и на три нива се намира Балнеологичният център, има и обособена поликлинична част. В хотел "Ралица Супериор" се намира уютен уелнес център с лечебна насоченост. Луксозният бутиков спа "Elements" се намира в петзвездния хотел "Фламинго Гранд" и предлага широка гама от козметични процедури, оригинални, Аювердични и традиционни терапии и програми. От тази година центърът се ориентира към целогодишен ритъм на работа. 
Центърът работи с много западни партньори между който TUI Vital, Kur Club, Thomas Cook, REWE Touristik, Thalasso 1, Plein Vent, Look Voyages, Promovacances, BG Tours, Desla Bg Reisen, както и други от Русия и Израел. Уникалността на "Медика-Албена" е заложена в характера на дейността й, както и в дългогодишните традиции и професионализъм, които способстват за постоянството в качеството на предлаганите услуги и обслужване. 
 


Сходни връзки

МЦ МЕДИКА-АЛБЕНА СЕ ПОДГОТВЯ ЗА РАБОТА И С ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗДРАВНИ КАСИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди