изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:40 EEST
БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие  на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич, са регистрирани  две   престъпления.

 

^ На 13 август 2008 г. в РПУ Албена е получено съобщение

затова, че неизвестен извършител е извършил кражба на около 90 м. меден проводник. По случая е образувано досъдебно производство.

^       Балчишки районен съд по УБДХ е наложил административно

наказание “Глоба” в размер на 150 лева на 50-годишния Т.Т., от гр.Ген.Тошево, за това че  на 12 август 2008 г. около 20.30 м., в питейно заведение в с.Кранево е нанесъл побой на Г.И. на 21 години и е нарушил обществения ред и спокойствие на гражданите.

^       Балчишки районен съд по УБДХ е наложил административно

наказание “Глоба” в размер на 150 лева на 18-годишния беларуски гражданин М.С., който на 13 август 2008 г.,  в явно нетрезво състояние,  в заведение в с.Кранево е нанесъл побой на лицата Р.К. /20 г./ и И.Н. /23 г./, от гр. Добрич с което грубо е нарушил обществения ред и спокойствието на околните.

През   изминалото денонощие на територията на

 област Добрич  са регистрирани девет пътно – транспортни произшествия с четирима ранени граждани.            

На 13 август 2008 г. около 06.30 ч. в РПУ Генерал Тошево

е получено  съобщение възникнало ПТП между с.Росица – с.Красен. От извършеният оглед  е установено, че 43-годиншия А.А.водач на лек автомобил “Опел Омега” губи контрол над автомобила и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на удара са пострадали: П.М. 5-годишен, с черепно-мозъчна травма,  А.А. с фрактура на бедрена кост, без опасност за живота, К.И. 29-годишна, с фрактура на таза, без опасност за живота и Й.П. 46-годишен, без опасност за живота. Пострадалите са настанени в отделенията на МБАЛ – Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

 

През изминалото денонощие на територията на Областна дирекция на МВР – Добрич   са възникнали  осем пожара, от които един със материални загуби.

            На 13 август 2008 г. в 00,45 часа е възникнал пожар в необитавана къща на ул.”Даме Груев”. Причината за възникването на пожара е късо ел.съединение. Вследствие на пожара са унищожени 50 кв.м покривна конструкция, прозорци – 12 кв.м и врати.

 

 

14.08.2008год                                         ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди