изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:51 EEST
ОБЩИНА ГРАД ДОБРИЧ: ГРАЖДАНИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ОБРАЗУВАНОТО МИКРОСМЕТИЩЕ ОКОЛО КОНТЕЙНЕРИТЕ НА ЪГЪЛА НА УЛИЦИТЕ "ВАРДАР"    
ОбществоПо повод публикувания сигнал на наши читатели в броя на вестника от четвъртък под заглавие "Контейнерите не се отварят, а около тях е сметище", от пресслужбата на кметството заявиха следното:

"Община град Добрич е потърпевша от действието на гражданите в този район, защото ще заплати допълнително за извозването и повдигането на строителните отпадъци, с които са напълнени контейнерите на ъгъла на улиците "Вардар" и "Струма". Заради недобросъвестното отношение на живеещите в този район и изхвърляне на строителни отпадъци в контейнерите, Община Добрич е принудена да осигури допълнителни средства за отстраняване на образуването сметище. Макар и да се отправят непрекъснати призиви към гражданите да не се пълнят контейнерите със строителни отпадъци, сме свидетели на постоянно неспазване на общинските наредби.
Община Добрич апелира за пореден път към гражданите - да не изхвърлят строителните отпадъци в контейнерите, които са предназначени единствено за битови отпадъци. Строителните отпадъци трябва да се изхвърлят след издадено предписание от Общината в сметището в село Орлова Могила".
 


Сходни връзки

ОБЩИНА ГРАД ДОБРИЧ: ГРАЖДАНИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ОБРАЗУВАНОТО МИКРОСМЕТИЩЕ ОКОЛО КОНТЕЙНЕРИТЕ НА ЪГЪЛА НА УЛИЦИТЕ "ВАРДАР" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди