изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:13 EEST
15 КАБЕЛНИ РАДИОСТАНЦИИ - В НАДПРЕВАРА ЗА ПРИЗОВЕТЕ ОТ 5 ЮБИЛЕЕН КОНКУРС    
КултураОт 13 до 15 август общинският хотел "Каварна" е домакин на петия национален радио конкурс за кабелни общински радиа за реклама и туристически фийчър под мотото "Загадките на Каварна".

Това съобщи за НДТ програмният ръководител на общинско радио "Каварна" Керанка Далакманска. Поканени за участие в надпреварата са 30 радиостанции от страната, като 15 са се включили. "Всички представят програми до 10 минути по темата, като всяко радио може да участва с до три програми" - поясни още К. Далакманска. Председател на журито, което ще оценява участниците, е д-р Татяна Симеонова - директор на университетското радио "Алма матер". Организатори на конкурса са общинското радио на Каварна, както и самото кметство. Наградният фонд възлиза на 850 лв. Ще бъдат раздадени три награди, както и специална награда на общината. От свое име общинско радио "Каварна" пък ще отличи най-краткия и атрактивен фийчър за Каварна.
 


Сходни връзки

15 КАБЕЛНИ РАДИОСТАНЦИИ - В НАДПРЕВАРА ЗА ПРИЗОВЕТЕ ОТ 5 ЮБИЛЕЕН КОНКУРС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди