изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:23 EEST
ТРАШ МЕТЪЛ БАНДИ ВЗРИВИХА КАВАРНА    
ОбществоЗа поредна година община Каварна и Жокер медия организираха в рок-столицата на страната - Каварна, фест за любителите на най-якия метъл - Траш тил дет. Още от следобедните часове Каварна почерня от феновете на музиката, дошли от близо и далеч да гледат на живо изпълненията на култовите банди.

Задължителни аксесоари в облеклото на любителите на хард изпълненията бяха черните тениски и кубинките. Предвидливи търговци обаче бяха разпънали сергии по пътя към култовия стадион "Калиакра", където се провеждат по традиция концертите и предлагаха черните тениски по 15 лв. с щампи на култови банди, повечето от които са пяли вече на каварненска сцена. Градусът се повдигаше в капанчетата, където се предлагаше бира на корем за по левче, а във въздуха витаеше и аромат на мръвки, които цвърчаха по скарите.
На студена бира керванът от фенове на твърдия метъл споделяше впечатления от последния концерт в Ловеч, а каварненци пък се канеха да пътуват до Вама Веке, където снощи концерт имаха момчетата от "Апокалиптика", които вече два пъти гостуваха в Каварна.
На специална пресконференция представителите на трите банди 3 Inches Of Blood, Еxodus и Over Kill, позираха пред фотографи. Организаторите от Жокер медиа обаче този път оставиха голямата част от пишещото войнство да се задоволи единствено и само със снимки, тъй като липсваше преводач и малцина останаха на пресконференцията. Интересен е фактът дали журналистите в другите държави владеят български, за да разговарят с наши изпълнители или спортисти, както на практика се оказа в Каварна.
Тежката музика разпори въздуха в 19 часа, когато на сцената забиха момчетата от българската банда "Ласт Хоп". И докато феновете прииждаха на тумби, привлечени от звука, легендите похапнаха на стадиона, преди да стъпят на сцената. От кетъринга разкриха, че основно музикантите наблягат на плодове и зеленчуци и кебапчета с бира, безалкохолни и лед. Тежкият метъл взриви за пореден път Каварна, като стадионът изригна при явяването на Over Kill, които представиха и последния си албум на живо. В късните часове на горещата августовска нощ черният керван си даде обещание догодина отново да се събере на поредното издание на феста на тежкия метъл.
 


Сходни връзки

ТРАШ МЕТЪЛ БАНДИ ВЗРИВИХА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди