изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:42 EEST
5-ГОДИШНО ДЕТЕ ПОСТРАДА ТЕЖКО ПРИ КАТАСТРОФА    
Ред и сигурност5-годишно момченце от Добрич е настанено в тежко състояние в ОАИЛ на Многопрофилната болница за активно лечение, след като пострадало при катастрофа, научи НДТ от "Пътна полиция-КАТ".

 Тежкият пътен инцидент станал вчера рано сутринта по пътя между генералтошевските села Росица и Красен. Детето пътувало с родителите си в лек автомобил "Опел Омега". На три километра преди с. Росица колата напуснала платното за движение и се врязала в дясно в крайпътно дърво. Пътувалите в нея се обадили на Бърза помощ, от където в 6.30 часа е подаден сигнал в РПУ-Генерал Тошево.
От удара малчуганът получил няколко травми - черепно- мозъчна, гръдна и коремна, има и контузия на бъбрек. Извършена му е коремна операция от екип на Хирургично отделение. Вчера състоянието му продължаваше да е критично. Ранени са и двамата му родители. Баща му - А. М. А., на 43 години, е с фрактура на бедрена кост и е настанен в Ортопедично отделение. Майка му - 29-годишната К. П. И., е със счупен таз и е в Отделението по неврохирургия. В същото отделение е настанен на наблюдение и 46-годишен мъж, който пътувал в автомобила.
От КАТ казаха, че на двамата съпрузи са взети кръвни проби, защото вчера все още се изясняваше кой е карал колата. От осведомени от Отделението по ортопедия НДТ научи, че вчера мъжът още лъхал на алкохол. НДТ
 


Сходни връзки

5-ГОДИШНО ДЕТЕ ПОСТРАДА ТЕЖКО ПРИ КАТАСТРОФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди