изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:37 EEST
Владислав Матеев загря в Германия за турнира в Добрич    
Спорт Състезателят на “Изида” Владислав Матеев се завърна от Германия, за да се включи в започващия в събота международен турнир по тенис за мъже в Добрич с награден фонд 10 000 долара.

Месец и половина представителят на домакините бе на подготовка при Любомир Петров в школа близо до Щутгард.
Матеев участва в три турнира за юноши до 18 години и в два за мъже, в които стигна до четвъртфинали на сингъл.
16-годишният тенисист сподели, че турнирът в родния му град ще бъде генерална репетиция за предстоящия държавен отборен шампионат за неговата възрастова група.
“Подготвен съм за турнира в Добрич, но максималната ми концентрация е за отборното първенство за юноши, тъй като нашият клуб има шансове да атакува призовата тройка. Предстоящата надпревара, в която ще се включат много класни тенисисти от 4 континента, ще ми бъде генерална репетиция за отборното. В международния турнир обаче има преодолими съперници. Смятам, че мога да стартирам с победа. Всичко зависи от жребия, който тази година не е на моя страна. При добър жребий мога да вляза и в основната схема. За мен най-важното обаче е да покажа добра игра”, каза днес Владислав Матеев. Той допълни, че за Добрич е голяма чест да бъде домакин на такъв голям турнир и покани неговите съграждани да присъстват на срещите от надпреварата.
 


Сходни връзки

Владислав Матеев загря в Германия за турнира в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди