изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:12 EEST
Смърт на пътя (ОБЗОР)    
Ред и сигурност

Няколко тежки катастрофи станаха в първите часове на деня. Резултатът - трима загинали на място, над десет ранени. А денят дори не е преполовен..



Трима души са загинали на място при станала тежка катастрофа след полунощ на пътя Сливен – Бургас, съобщиха за Агенция “Фокус” от Националния медицински координационен център. При катастрофата колите са се запалили и заради това и до момента не е установена самоличността на загиналите.

Двама души пострадаха тежко при друга катастрофа в центъра на град Кресна. При инцидента, станал тази сутрин към 4.50 часа, са пострадали тежко двама мъже с инициали Г. Д. на 26 години, който е с разкъсна контузна рана на главата, и Г. Б. на 39 години, който е с контузна рана на гръдния кош. Двамата мъже са настанени в МБАЛ Сандански. Пострадала е и съпругата на единия от водачите, която е с инициали В. Б. на 37 години. Тя е с разкъсна рана на лявата ръка. След като й е била оказана помощ жената е била освободена.

Още една тежка катастрофа стана тази сутрин и към 5 часа на пътя между селата Медковец и Расово близо до Лом. Автомобилът е спукал гума и се е преобърнал, в следствие на което са пострадали петима младежи, пътували в колата. Две момичета - на 17 и на 18 години са с леки контузни рани по тялото. В същото състояние е и 17-годишно момче. И на тримата е оказана първа помощ, след което са се прибрали по домовете си. С комоцио обаче остава 19-годишната Б.Н., която е настанена в МБАЛ Лом.
За петия пострадал при инцидента все още няма информация. Той е шофирал превозното средство.

Семейство пострада при катастрофа по пътя за Исперих на разклона за село Черковна. Катастрофата е станала снощи към 23.41 часа. Инцидентът е станал между лек автомобил и мотористи. В колата е пътувало семейство с тригодишно дете, което заедно с родителите си е настанено в МБАЛ - Разград.

Общо четирима души са загинали при катастрофи през изминалото денонощие, а 28 са ранени, от които един е с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на МВР. На територията на страната са станали 27 тежки пътнотранспортни произшествия. За района на София са станали 75 леки катастрофи и три тежки с четирима ранени. Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Смърт на пътя (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди