изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:11 EET
Българка, подманена с обещание за лечение в Турция, била принуждавана да проси    
Новини
Нейни близки я убедили да отиде в Измир, където щели уж да я оперират, но взели парите й и я накарали да проси по улиците на града. Полицията е заловила измамниците.


Турската полиция в Измир е спасила българката Надка Иванова Симеонова, която била доведена в Турция с обещание за лечение, но била принуждавана да проси, съобщи информационната агенция Джихан.

Преди време българската гражданка пострадала от втория си съпруг, който я залял с бензин и тя получила обгаряния по тялото си.

Доведената дъщеря на сестра й С.Й.М и любовникът й Н.Й я убедили да отиде в Турция с обещанието, че ще я излекуват в турска болница. Надка се съгласила и пристигнала в Турция.

Двамата отначало взели всичките й пари, а след това й казали, че те не стигат за операцията и я накарали да проси, за да осигури още средства.

"Сутрин ме оставяха на една от главните улици в Измир, за да прося. Вечер ме взимаха и прибираха всичките ми пари. Не издържах и ги заплаших, че ще се оплача в полицията и те ме оставиха без пукната пара", посочила Надка в показанията си пред турската полиция.

Въз основа на жалбата й полицията в Измир заловила мъжа и жената. Двамата били предадени на съда по обвинение за "нелегална търговия с хора". 

netinfo.bg
 


Сходни връзки

Българка, подманена с обещание за лечение в Турция, била принуждавана да проси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди