изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:17 EET
Христо Стоичков е нарекъл Симеон Сакскобургготски "идиот" в книгата си    
КултураХристо Стоичков е нарекъл Симеон Сакскобургготски "идиот" в автобиографичната си книга "Осмицата", която представи преди 10-ина дни в Мексико сити. Изданието е на испански и още не е преведено на български.


Гневът на Камата се стовари върху царя поради факта, че се е съгласил да стане почетен председател на фенклуба на "Реал" (М) в България.
В скандалната книга бившият национален селекционер обявява отбора, в който той игра през 90-те - "дрийм-тима" на Йохан Кройф в "Барселона", за по-велик от спечелилия пет КЕШ-а "Реал" (М) с
Пушкаш и Ди Стефано. "За мен моят тим е най-великият в историята, без никакво съмнение. Онзи "Реал" бе голям, но тогава се е играело с петима нападатели и много по-бавно. В съвременния футбол е различно и много по-трудно", смята Стоичков. Пак в книгата българинът жегна остро холандския треньор Луис ван Гаал, който на практика го изгони при втория му престой в каталунския тим. "Ван Гаал е един голям лъжец, фалшив самозванец с няколко титли. Не прави нищо, а се мисли за Ван Гог. От него нищо не съм научил.
Спечели две титли на Испания, но унищожи отбора и атмосферата в съблекалнята, защото искаше цялото внимание да бъде насочено към него", твърди Христо и добавя, че ако Ван Гаал бъде привлечен за треньор отново, той ще скъса членската си карта на "Барса". Холандският треньор не е коментирал книгата, но според местните медии е готов да съди българина.

клюки.нет

 


Сходни връзки

Христо Стоичков е нарекъл Симеон Сакскобургготски "идиот" в книгата си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди