изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:53 EET
ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС „NIKE” ОФИЦИАЛНО ОТРОВИ ВРАТИ    
ОбществоС водосвет, отслужен от архиерейския наместник на Добричка духовна околия иконом Стоян Иванов, официално отвори врати търговски комплекс „Nike” в Добрич.

Той е разположен на паркинга на площад „Свобода”, зад Високото тяло. Комплексът е собственост на Иван Симеонов, синовете му Ивайло и Радослав и дъщеря му Светла. Той е на три нива – два от които са супермаркет, а на третото е разположен кафе-бар.
За удобство на клиентите супермаркетът е с два входа, с указателни табели, в него се предлага почти всичко, каквото може да бъде закупено от големите хранителни вериги. По-специфичното е, че добричлии могат да си направят заявка по телефона и стоките да им бъдат доставени до домовете. За възрастни хора и такива, които са трудноподвижни, услугата е безплатна. Собствениците обмислят и откриването на детска площадка пред сградата на комплекса.
Иван Симеонов и децата му се надяват семейният бизнес да просперира, залагайки освен на богатия асортимент в „Nike”, и на културното обслужване. 20 са разкритите в комплекса работни места. Много от служителите знаят чужди езици – руски, английски, гръцки. Собствениците смятат, че супермаркетът и заведението ще бъдат посещавани и от чужденци, тъй като от паркинга тръгват и автобуси за други държави. НДТ
 


Сходни връзки

ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС „NIKE” ОФИЦИАЛНО ОТРОВИ ВРАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди