изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:37 EEST
Първанов изтупан с маркови дрехи    
Лов и риболовС най-актуалните летни модели риза и панталон на специализираната в производство на ловджийски стоки фирма „Аполо" се появи Георги Първанов.


За разлика от предишното издание на събора в Арбанаси, когато дойде с дънки и спортно велурено яке, този път президентът беше издокаран в памучно ловджийско облекло с екстри за по-добро проветряване и лесно придвижване.

Ризата, цвят „Сахара" е един от най-стилните и удобни модели, предлагани от „Аполо". Тя е декорирана с кожа тип Alcantara, която се използва при тапицериите на колите, заради изключителната си издръжливост и здравина. Ловджийската дреха е снабдена и с вентилационна система, която придава на собственика си уникално усещане за лекота. С нова технология е оборудван и панталонът, с който държавният глава се появи на събора. Долнището върви комплект с марковата риза. Освен с пет джоба ловджийските гащи са снабдени и с новаторската технология Freemove. Спецификата й се крие в лекото изкривяване на крачолите, което помага за по-удобно и лесно движение.

Във фирмените магазини ризата, избрана от Първанов за грандиозното събиране,струва 105 лв., а панталонът се продава за 115 лв. Двете части обикновено вървят в комплект с елече с протектори за стрелба и специална шапка на обща стойност 180 лв. Едно от рекламните лица на „Аполо" е манекенката Диляна Попова

клюки.нет

 


Сходни връзки

Първанов изтупан с маркови дрехи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди