изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:36 EEST
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА КАВАРНА ОТНОВО КАНИ НА МИДЕН И РИБЕН ФЕСТ    
ОбществоМузикалната емблема на Каварна трябва да е изключителното парче на незабравимия вокал на "Куин" Фреди Меркюри - "Шоуто трябва да продължи", защото община Каварна наистина предлага едно след друго различни шоута и държи феновете на отделните стилове музика в напрежение и очакване.

В края на активния летен сезон и току преди идването на есента Каварна е домакин на традиционния вече Миден и рибен фест. За поредна година организаторите са подготвили изключителна тридневна програма. На каварненска сцена ще пее космополитната Валя Балканска, чийто глас се рее и в космоса, както и световноизвестните изпълнителки от "Мистерията на българските гласове". Заедно с тях свои концерти ще имат още Тони Димитрова и група "Грас", "Б.Т.Р." и танцовото шоу "Танцът на вятъра". Почитателите на морските деликатеси от 5 до 7 септември включително ще могат още да видят изложбата на Киноцентъра, която представя уникални исторически костюми, реквизит и оръжие от любими български филми. На 6-и на стадион "Калиакра" в Каварна ще бъде и единственият за тази година концерт на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд", като в него участие ще вземат още Краси Радков, Виктор Калев, Мариан Бачев, Танцова формация "Етника" и балет "Магаданс". Това е единственият платен концерт в рамките на Мидения и рибен фест, като билетите са по 8 лв.
 


Сходни връзки

ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА КАВАРНА ОТНОВО КАНИ НА МИДЕН И РИБЕН ФЕСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди