изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:18 EET
В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА "ПЕТИ ДЕН СМЕ НА СУХО"    
ОбществоЖалваха се жители на добричкото село Бенковски в редакцията на вестника

Жители на добричкото село Бенковски вчера сигнализираха, че вече пети ден селото е подложено на сух режим. Не можем очите си да измием, оплакаха се селяните. За това каква е причината за спряното водоподаване попитахме управителя на "ВиК" Величко Василев, който заяви следното: "Не е вярно, че пет дни няма вода в селото. Аварията там е възникнала в неделя вечерта и днес е едва третият ден, в който селото стои без вода. Касае за изгорели помпи на сондажа, захранващ селото. И днес /б.а. - вчера/ екипи работят по отстраняването на проблема и до края на деня водоподаването в района трябва да бъде възстановено".
Това не е единственото село без вода, оказа се поради изгоряла помпа на сондаж. "Имаме същата авария и в района на село Дончево. И там също нямат вода от вчера. Друг екип от специалисти пък работи по възстановяване на водоподаването в това направление" - допълни Василев.
 


Сходни връзки

В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА "ПЕТИ ДЕН СМЕ НА СУХО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди