изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:39 EEST
ЗЕМЕДЕЛСКИЯТ МИНИСТЪР ОТКРИВА "СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО"    
НовиниXVI Международно специализирано изложение ще се проведе от 26 до 30 август. Над 370 фирми са заявили участие

Тазгодишното ХVІ издание на Международното специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него" ще се проведе от 26 до 30 август. За неговото откриване се очаква да пристигне земеделският министър Валери Цветанов. Това ще е първото от доста години насам присъствие на агроминистър на престижния форум. Той и тази година ще се проведе в  спортен комплекс "Простор". Изложбените площи са заети напълно. Вече над 370 фирми са заявили участие в изложението, каза за НДТ изпълнителният директор на "Добрички панаир" Екатерина Димова.
Изложението за изминалите години превърна в символ за модерно селско стопанство и притегателен цeнтър за агрофирми и производители от цял свят. То е единствено по рода си  в източната част на страната и е второто по големина в България. Посетителите, дошли да видят новостите в селското стопанство, ежегодно вече са над 23 000.
По време на изложението в Добрич може да се види най-новото в едрогабаритната и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, за хранително-вкусовата промишленост, за фуражно производство, мелиоративни съоръжения, селскостопански инвентар, опаковъчна техника и аксесоари, сушилни инсталации, семена и посадъчен материал, хранително-вкусова промишленост, ветеринарно-медицински препарати, препарати за растителна защита и др.
 


Сходни връзки

ЗЕМЕДЕЛСКИЯТ МИНИСТЪР ОТКРИВА "СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди