изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:14 EEST
Как да стигнете до Рим за 60 лева?    
НовиниАко не искате да ви заболи главата от високата цена на самолетния билет, ще ви разкажем, как можете да стигнете до Рим за 60 лева, до Лондон за 50 лева или пък до Варна за 20 лева, в сезона на кошмарните задръствания. Как е възможно нискотарифните авиокомпании да поддържат подобни цени при постоянно растящите цени на петрола? Има ли уловка, разказва бТВ.


Най-важното, за да си купите билет за едно евро и полетът ви с всички такси до Лондон да струва 50 лева е да платите колкото се може по-рано - поне 2 месеца преди датата на полета и това да стане с кредитна карта по интернет.
"Повече от 85 % от продажбите ни са от интернет. Не държим скъпи офиси, лъскави витрини и хора допълнително на работа", каза Кристиян Кръстев, представител на нискобюджетна авиокомпания.
Нискобюджетните пестят още и от краткия си престой на летището и от факта, че на борда всички храни и напитки се заплащат, а почистването после се прави от самите стюардеси.
Важна подробност е и че самолетите им кацат на отдалечени летища и често летят нощем. Ако се откажете в последния момент, парите за билета не се връщат. Ръководството на въздушното движение се отнася по еднакъв начин към обслужването на нискобюджетните и на традиционните авиокомпании.
Традиционалистите никога няма да се решат да пътуват с нискобюджетна авиокомпания. Превозвачите на подобни полети, обаче, твърдят - любопитните сами да изпробват, че тяхната сигурност и комфорт не са застрашени.
Заради скъпия петрол вече и традиционните авиокомпании търсят начин да орежат разходите- омбисля се намаляване на запасите от храна и вода на борда и дори преговори с РВД за изправяне на полосите, така че да се лети по най-кратката траектория . Друга идея, която пряко ще засегне клиентите, е да се намали лимита на допустимия багаж на борда. dir.bg
 


Сходни връзки

Как да стигнете до Рим за 60 лева? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди