изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:34 EEST
РУМЕН ИВАНОВ: ТОВА Е СМЕШЕН ПЛАЧ    
ПолитикаПредседателят на Общинския съвет, председател на областното ръководство на ПП ГЕРБ в Добрич и член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ Румен Иванов пред НДТ по повод отвореното писмо на зам.-областния управител Владимир Калчев:

"За мен е обидно да коментирам такова Отворено писмо, пълно с правописни грешки. Уважаващ себе си човек, ако е решил да прави нещо такова, поне би го дал на учителката си по литература да го провери и тогава би го разпространявал. Отвореното писмо е пълно с противоречия и намирисва на смешен плач. Още по време на предизборната кампания и аз, и г-жа Детелина Николова категорично сме заявили, че ПП ГЕРБ не е участвала в купуване на гласове и всичко това бе инсценирано от нашите политически опоненти. Категорично не приемам обвиненията за подмяна на вота на добричлии при положение, че във всички избирателни секции в града ГЕРБ спечели и мажоритарния и пропорционалния вот т.е. и в избора за кмет, и за общински съветници. Неговите твърдения касаят две избирателни секции, гласовете от които са не повече от 2-3 процента от всички, а Детелина Николова спечели изборите за кмета на Добрич с резултат от над 64 % от гласовете. Не виждам за каква подмяна на вота би могло да става дума.
Предполагам, че това се прави, за да може БСП да оправдае слабия си изборен резултат, тъй като партията никога не е имала такъв изборен крах в Добрич. Дори след управлението на Жан Виденов, БСП имаше десет общински съветници, а сега те са пет. Не искам да бъда лош пророк, но не изключвам на следващите избори да имат само един общински съветник или дори да останат без представител в Общинския съвет.
Водили сме нормална предизборна кампания, агитирали сме само със законови средства за кандидата за кмет Детелина Николова и за листата за общински съветници. Това, че се твърди, че въпросните две лица са сътрудници на ПП ГЕРБ е категорично невярно. Те не са нито членове на партията, нито някой е влизал във връзка с тях."
 


Сходни връзки

РУМЕН ИВАНОВ: ТОВА Е СМЕШЕН ПЛАЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди