изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:42 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие  на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич са регистрирани  осем   престъпления.  



          ^ На 19 август в РПУ Каварна е получено съобщение, затова че неизвестен извършител в гр.Каварна, чрез взлом е проникнал в автомобил “Пежо Боксер” и е   извършил кражба на дрелка и циркуляр. Автомобила е бил  паркиран пред дома на тъжителя. По случая е образувано досъдебно производство по чл.346, ал.1 от Наказателния кодекс.

^ На 19 август в 07.30 ч. РПУ Каварна е получено съобщение от гражданин на гр.Каварна, затова че неизвестен извършител противозаконно е отнел личния му автомобил “Фолксваген Голф”, паркиран на улицата пред дома му. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РПУ Каварна автомобила е намерен, спрян на съседна улица. В противозаконно отнетия автомобил на седалката зад волана, полицията е открила лицето В.И. на 23 години от гр.Каварна, заспало и  в явно нетрезво състояние.  Същият не е могъл да даде обяснения как се е озовал в автомобила. В.И. е осъждан за хулиганство на “Пробация”. По случая е образувано бързо полицейско производство.

През   денонощието  на територията на  област Добрич  са регистрирани 10 пътно – транспортни произшествия с двама ранени граждани.

^ На 19 август 2008 г. по пътя гр.Добрич – посока с.Козлодуйци, 30-годишния В. Х. водач на лек автомобил “Пежо 306”, при завой наляво допуска пътно-транспортно произшествие с лек автомобил “Рено 19”.  При извършената проверка за алкохол е установено, че водача е управлявал автомобила с 2,38 промила. От катастрофата е пострадало 4-месечно дете, возещо се в лекия автомобил “Рено”. Настанено е в Многопрофилна болница за активно лечение гр. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РПУ Добрич.

^ На 19 август около 20,00 часа на пътя между гр.Балчик и с.Соколово, лек автомобил “БМВ”, управляван от Т.Ч. на 22 години, поради движение с несъобразена скорост се преобръща в земеделска нива. От извършената проверка за алкохол е установено, че водача е управлявал автомобила след употреба на алкохол 2,21 промила. Лицето е задържано с полицейско задържане за 24 часа. По случая се извършва проверка от служители на РПУ Балчик.  

През изминалото денонощие на територията на Областна дирекция на МВР – Добрич   са възникнали  8 пожара, от които 4 с материални загуби.

            На 19 срещу 20 август в 02,27 часа е възникнал пожар в лек автомобил марка “БМВ”, собственост на 42-годишен жител на Добрич. Причина за възникването на пожара е късо съединение в ел.инсталацията на автомобила. Огънят е нанесъл щети по автомобила, като от пожара е засетнат и паркирания в съседство лек автомобил “Рено Меган”.

 

20.08.2008год                                         ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди