изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:11 EEST
ИВАЙЛО ТРАЙКОВ ТРЪГНА ПО ПЛАН, БИЕ НА КОРТОВЕТЕ НА СУПЕР ТУРНИРА В ДОБРИЧ    
СпортПървата ракета на България при мъжете Ивайло Трайков стартира с победа в сингъла на международния турнир по тенис за мъже “Изида къп” в Добрич с награден фонд 10 000 долара. В среща от първия кръг на надпреварата той елиминира Кирил Димитров с 6:2, 6:3.

 На четвъртфиналите Трайков ще се изправи срещу победителя от мача Васил Младенов – Йордан Кънев. В първия ден на срещите от основната схема Александър Цветков от Сърбия отстрани представителя на домакините Пресиян Коев с 2:0 сета. За втория кръг се класира и Цветан Петров, който победи Марсел Радев с 6:2, 6:2. Руснакът Максим Канаков елиминира Томислав Йотовски от Македония с 6:0, 6:1, а украинецът Глеб Алексеенко надигра Ивелин Колев със 7:5, 6:2.

Днес са срещите на другите двама фаворити в турнира. Поставеният под №2 Тодор Енев излиза срещу Кирил Червеняшки от Нова Зеландия, а третият в таблицата Богдан Леонте от Румъния ще спори с Петър Трендафилов.

При голям зрителски интерес преминава и турнирът по двойки, където Адам Фасс (САЩ) и Колин Флеминг (Великобритания) се класираха за четвъртфиналите след победа с 6:2, 4:6, 11:9 над Динко Халачев и Петър Трендафилов. Напред продължава и двойката Борис Бакалов/Васил Младенов, надиграла Серафим Грозев и Александър Лазов с 6:3, 6:1. Чилиецът Едуардо Ниедбалски и Ивелин Колев надделяха с 6:1, 7:5 над Юри Дойчев и Пресиян Коев, а украинците Глеб Алексеенко и Вадим Алексеенко дадоха само по един гейм в двете части на италианците Андреа Алвиано и Краудио Риззо.

Гостите от чужбина са изключително впечатлени от организацията на домакините и работата на главния съдия Веселина Донева. На всички кортове, където се играят мачове, има рефери, а централният е озвучен. Това дава възможност на зрителите да се потопят в атмосферата на големия турнир в прекрасния комплекс в Добрич и да наблюдават тенис от високо ниво. Във финалния етап на турнира ТК “Изида” ще пусне и деца, които да подават топките на тенисистите. НДТ

 


Сходни връзки

ИВАЙЛО ТРАЙКОВ ТРЪГНА ПО ПЛАН, БИЕ НА КОРТОВЕТЕ НА СУПЕР ТУРНИРА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди