изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:26 EET
ТОДОР ЕНЕВ ПРЕПЪНА НОВОЗЕЛАНДЕЦ В ДОБРИЧ    
СпортВторият в основната схема на международния турнир по тенис за мъже “Изида къп” ($10 000) Тодор Енев се класира за осминафиналите. Това стана, след като Тото победи с 6:2, 6:1 състезаващия се за Нова Зеландия Кирил Червеняшки.

 

Турнира напусна и първият поставен. Бомбата хвърли 1499-ият в международната ранглиста Цветан Михов, участващ с “уайлд кард”. В първия кръг той победи с 6:4, 6:3 седмия в схемата и 867-и в света Вадим Алексеенко от Украйна. В следващия кръг Цецо ще спори с Патрисио Конортофф от Аржентина.

Победи в турнира на сингъл записаха Тихомир Грозданов, надделял с 6:3, 6:3 над Валентин Димов, и Симеон Иванов, който отстрани сърбина Предраг Недялкович с 6:4, 6:3.

Днес първата ракета на България Ивайло Трайков излиза в 9.30 часа на кортовете на ТК “Изида” в градския парк в Добрич срещу Васил Младенов за място на четвъртфиналите.

В турнира по двойки Борис Бакалов и Васил Младенов се класираха за полуфиналите, с което си гарантираха 260 долара от наградния фонд и 4 точки за международната ранглиста. Двамата се наложиха с 6:3, 6:1 над Едуардо Ниедбалски (Чили) и Ивелин Колев (България).

Турнирът в Добрич преминава на високо ниво и при перфектна организация от страна на домакините и федерацията по тенис. Майсторските разигравания на кортовете привличат зрители от Варна, Каварна, Балчик, Генерал Тошево, Силистра и други близки градове. Третият в схемата Богдан Леонте от съседна Румъния също има агитка на трибуните
 


Сходни връзки

ТОДОР ЕНЕВ ПРЕПЪНА НОВОЗЕЛАНДЕЦ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди