изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:46 EEST
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" СТАРТИРА КАМПАНИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ ДИРЕКТЕН ДЕБИТ    
НовиниОт 1 септември до 30 ноември "Е.ОН България" стартира кампания "Е.ОН Директен дебит", съобщиха от пресцентъра на енергийната компания. Целта е да се стимулират плащанията на месечните сметки за електроенергия чрез услугата директен дебит (незабавно инкасо), като чрез услугата клиентите ще могат да погасяват месечните си задължения автоматично, по банков път, без да се налага да посещават каса на дружеството или банков клон.

 Директният дебит е най-лесният начин клиентите автоматично да заплатят месечната си сметка за електроенергия, допълват от компанията, като това ще им спести време и усилия, както и риск от закъснение или пропускане на плащане. По този начин клиентите на фирмата ще могат да плащат чрез избрана от тях банка и сметки на своите близки и роднини. На тези клиенти, които се включат по време на кампанията Е.ОН Директен дебит (1 септември до 30 ноември), компанията ще поеме месечната банкова транзакционна такса, която ще бъде приспадната от сметката за електроенергия в края на кампанията, допълват от фирмата. Клиентите могат да се регистрират за услугата, като използват вече открита или открият разплащателна сметка в лева в избрана от тях банка; декларират желанието си за преминаване на директен дебит чрез еднократно попълване на формуляр "Съгласие за Директен дебит"; предоставят квитанция за последно платената си сметка за електроенергия, посочвайки своя клиентски номер или стар абонатен номер.
Ползващите услугата Директен дебит клиенти трябва да захранват периодично разплащателната си сметка, тъй като банката превежда месечното им задължение само при налична сума по нея. Клиентите могат да определят максимална сума за плащане на тяхната сметка, което означава, че при постъпили искания над тази сума, банката няма да извърши плащането. "Е.ОН България" се ангажира в петдневен срок да извести клиента, в случай че има запитване от негова страна за възникнал проблем с плащанията.
Всеки клиент на банките ОББ, СЖ Експресбанк, ДСК, УниКредит Булбанк, Алианц България, Пощенска банка, СИ Банк, Първа Инвестиционна Банка и Райфайзенбанк може да ползва услугата Директен дебит. 
 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" СТАРТИРА КАМПАНИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ ДИРЕКТЕН ДЕБИТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди